Minden, ami széppé varázsol minket!

Hogyan fogunk sikereket elérni közösen?

Mi történik, miután felveszed velünk a kapcsolatot?

A masszázsterápia kialaítását konzultáció előzi meg.

Alapos konzultáció

Melyben megismerkedünk, kiderítem, mi az alapvető gond, amin szeretnél változatni. Szükséges tudnunk, honnan indulunk, hiszen csak akkor tudjuk mérni az eredményeket.

Közös célkitűzés

Nagy mértékben megkönnyebbülnek a vendégek, mert leveszem a vállukról a stresszt. Ezek után nekik már csak a megvalósításra kell koncentrálniuk.

Személyre szabás

Létrehozom a kezelési tervet, melyben pontosan meghatározom az illetőre szabott kezelési fázisokat, massázsfajtákat, az aromaterápiát, a hatóanyagokat, melyeket használnunk kell.

Csapatmunka

Mindenki másban jó, mind személyiségben, szaktudásban. Több szem többet lát alapon alakítjuk ki a vendégeink kezeléseit. Bár sok kezelésünk hasonló alapokon nyugszik, még sincs két egyforma.

Közös siker

A sikerekért közösen dolgozunk, három egyéniség másképpen motivál téged, és valahogyan hatványozódnak ezek az energiák. A sikernek is mindnyájan örülünk a végén.

Utógondozás

Az elért eredmények fenntartásához szükséges az utógondozás. Ellátunk téged tanácsokkal, javaslatokkal, melyeket, ha betartasz, akkor ez elért eredmény sokáig megmarad!

Ha úgy érzed, még mindig vannak kérdéseid...

Beszéljünk! Hívj bátran telefonon!

Az alakformálás leghatékonyabb kézi megoldásai

Alakformáló-anticellulite masszázs​

A cellulite, vagyis narancsbőr kialakulásának oka a bőr szöveteinek lelassult vér- és nyirokkeringése, anyagcseréje. A nyirokrendszert aktív működésre bírni vagy izommunkával, vagy külső behatással lehet.

Kombinált technikák és hatóanyagok

Amelyek egymás hatását erősítve serkentik a kezelt területek vér-, és nyirokkeringését, fokozzák a bőr anyagcsere-folyamatait.

Látványos eredmények már az 1. kezelésen

A gödröcskék napról-napra halványodnak, a bőr sima, finom tapintású lesz a kezelés eredményeként.

Hatékony méregtelenítés

A masszázs hatására vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete, élénkül a vérkeringés és a méreganyagok távozása.

ÁR: 8 000 Ft/alkalom

Az alakformálás leghatékonyabb gépi megoldásai

ÁR: 119 000 Ft/kúra
Az aktuális akcióinkat a 
Facebok 
oldalunkon találjátok. 

A kezelés jelenleg csak az Eperjesi utcai üzletünkben érhető el. 

Lux Vital Cryo - ÚJDONSÁG!

A cryolipolis a zsírleszívás non-invazív alternatívája. A zsírsejteket -5 és -10 C közé hűtjük 50 percre, ez az idő elég arra, hogy a zsírsejtek kikristályosodjanak. A szervezet 30-90 nap alatt dolgozza fel ezeket a működésképtelen zsírsejteket. A zsírsejtek a kezelt területről VÉGLEGESEN eltűnnek, egy kezeléssel 20-30 %-os térfogat csökkenést tudunk elérni.
Az általunk kínált cryolipolízis annyiban tér el más cryos kezelésektől, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a bőrállag javítására, a LUX-VITAL CRYO kezelés után feszesedik, csodaszép lesz a bőr, a narancsbőr megszűnik. Kezelhető felületek, a has, a kar a comb külső és belső része, a hát ( a melltartó alatti területet, csodás eredménnyel!

Zsírsejtek véráramba kerülése

Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

A gyors eredményt támogatja a sok folyadék

Fontos a kezelés napján a sok folyadékbevitel és a diéta, melyekhez személyre szóló tanácsokat kapsz tőlünk.

Hosszantartó hatás

Ha egy zsírsejtet sikerül végleg eltávolítanunk, megelőzhetjük, hogy mérete később megnövekedhessen. Jelenleg két eljárást ismerünk, amely erre képes: a műtéti zsírleszívást, valamint a kavitációt.

Kavitációs zsírbontás

A kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják.

Zsírsejtek véráramba kerülése

Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

A gyors eredményt támogatja a sok folyadék

Fontos a kezelés napján a sok folyadékbevitel és a diéta, melyekhez személyre szóló tanácsokat kapsz tőlünk.

Hosszantartó hatás

Ha egy zsírsejtet sikerül végleg eltávolítanunk, megelőzhetjük, hogy mérete később megnövekedhessen. Jelenleg két eljárást ismerünk, amely erre képes: a műtéti zsírleszívást, valamint a kavitációt.

ÁR: 12 000 Ft/alkalom

Lipolézeres kezelés

ÁR: önálló kezelésként 
20 000 Ft/alkalom
Kiegészítő kezelésként 
15 000 Ft/ alkalom

Lipolézeres kezelés

A lézer biztonságosan beszivárog a bőrbe egy specifikus hullámhosszon és megcélozza a zsírsejteket. A zsírsejtek szabad zsírsavakká, vízzé és glicerinné bomlanak.

Kúraszerű alkalmazás

Egy-kúra általában 6-10 kezelésből áll. A kezelések fél órát vesznek igénybe, és egy-egy kúra akár 2-3 cm zsírréteg csökkenést is eredményezhet.

A gyors eredményt támogatja a sok folyadék

Fontos a kezelés napján a sok folyadékbevitel és a diéta, melyekhez személyre szóló tanácsokat kapsz tőlünk.

Kiváló bőrfeszesítés

A lézeres kezelés nem csupán a narancsbőr ellen, a méregtelenítés fokozására, de a bőr fantasztikus regenerálására is kiváló.

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára is kiváló módszer. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik.

Szuper testkontúr javítás

A rádiófrekvenciás kezelés nem a zsírsejtekre, hanem a kötőszöveti kollagéntermelő sejtekre fejti ki hatását, aminek eredménye a bőr feszesebbé válása és megújulása, a testkontúr látványos javulása.

A bőr kötőszövetei újjászületnek

Alkalmazása során a bőr kötőszöveti szerkezete erősödik, ezáltal a zsírsejtek, bármennyi van, nem tudnak kitüremkedni a rostokon. Így a narancsbőr fő okának megszüntetésével, bőrfeszesítésre és bőrfiatalításra ajánlott.

Sejtanyagcsere fokozó hatás

Segíti a zsírsejtekben felhalmozódott zsír és salakanyagok kiürülését. Tehát hozzájárul a zsírsejtek méretének csökkenéséhez.

ÁR: 12 000 Ft/alkalom

Vákuumos testkezelés

ÁR: 12 000 Ft/alkalom

Vákuumos kezelés

A vákuum hatása, hogy serkenti a lokális véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását, és a szervezetből való távozását is gyorsítja. A bőr struktúrája változik, egyenletesebb, rugalmasabb bőrt eredményez.

Bye, bye kötényhas

Ez a kezelés kiváló megoldás fogyókúra kiegészítéseként, látványosan vitalizálja és feszesíti a megereszkedett, úgynevezett "kötényhas" jelenséget.

A bőr kötőszövetei újjászületnek

Rendszeres használatával javul a bőr kollagén termelődése, ami a bőr feszesedését eredményezi. Ha helyileg alkalmazzuk, rövidebb ideig érösszehúzó, komolyabb ráhatás esetén értágító tulajdonságai vannak.

Fokozza az elasztin és kollagén termelést

A vákuum masszázs segít a hasi terület és a combok formázásában, feszesítésében azáltal, hogy stimulálja a kötőszövet mélyebb rétegeit, ezzel aktiválja az elasztin és kollagén termelődést.

LUX-VITAL kezelés - CSAK NÁLUNK MAGYARORSZÁGON

199 000 Ft  helyett 99 000 Ft
4 alkalmas, egy testtáj kezelésére vontakozó bérletár október 31-ig!

239 0000 Ft helyett 139 000 Ft
6 alkalmas, egy testtáj kezelésére vonatkozó bérletár

249 000 Ft helyett 149 000 Ft
4 alkalmas, két testtáj egyidejű kezelésére vonatkozó bérletár

Vendégeink soha nem csupán egy-egy kezelést kapnak a fenti módszerek közül, hanem egy teljesen személyre szabott, több gépi és kézi megoldást, speciális készítmény-összeállítást tartalmazó kúra csomagot, hogy az eredmények gyorsan jöjjenek, és tartósan megmaradjanak. A kezeléseket minden esetben egy rövid nyirokmasszázzsal zárjuk.

további masszázsfajták

svédmasszázs

A svédmasszázs a nyugati masszázstípusok legismertebbike. Fogásrendszere enyhítia testi és a lelki panaszokat egyaránt! Csökkenti a fájdalmat, segít a jó közérzet megteremtésében, megőrzésében.
Területtől és panasztól függően a svédmasszázs lehet lassú, vagy gyors, felületi, vagy mélyebb rétegekben ható.

8 000 Ft/alkalom

Szalon hangulat illusztráció fotó - gépi alakformálás

aroma zen masszázs

Illóolajok hatására a masszázs jótékony ereje még intenzívebbé válik, ellazít vagy éppen élénkít a használt illóolajtól függően. Felfrissíti az izomzatot, élénkíti a vérkeringést, javítja a nyirokáramlást, megkönnyíti a salak- és méreganyagok kiürülését a szervezetből, feszesíti a szöveteket, feloldja a testben az energiagátakat. A legkülönbözőbb testi és lelki problémák gyógyulását várhatjuk az illóolajok hatásától. 

15 000 Ft/alkalom

Masszázs illusztráció fotó - gépi alakformálás

relaxációs masszázs

Nálunk nyugodt, pihentető és szép környezetben, szabadítjuk meg Vendégeinket a mindennapok során felhalmozódott feszültségtől. A testi görcsök feloldása által a lélek is ellazul. Vendégeink egy békésebb, nyugodtabbb, harmonikusabb állapotba kerülnek. Stresszoldó, nyugtató hatású, lágyabb, kellemes masszázstípus.

8 000 Ft/alkalom

Nyak-,hát-,vállövmasszázs

A váll-, és a nyak izmainak fájdalmas feszülése, gyakran előforduló probléma. A merev tartás, a stressz hatása sokszor itt jelenik meg, és segítség nélkül nehezen oldódik. A kritikus területre koncentrálva szabadítjuk meg a kedves Vendégeket a kellemetlen csomóktól, testi blokkoktól. Az intenzívebb masszázs, levezeti a váll- és nyakkörnyéki izomfeszültségeket, javul a véráramlás, ezáltal enyhül a fájdalom.

8 000 Ft/alkalom

sportmasszázs

A sportmasszázs jól használható bizonyos sérülések, valamint izomegyenlőtlenségek, testtartási problémák kezelésére. Mindemellett segít megelőzni a sportsérüléseket, fokozza az izmok állapotát és a teljesítményt. Kiüríti a feszes izmokból az ott felhalmozódó méreganyagokat (pl. tejsav) sérülés esetén gyorsítja a gyógyulást mozgásszegény életmódot folytatóknál fellazítja a letapadt izmokat

8 000 Ft/alkalom

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs gyengéd nyomástechnika, amellyel a felgyülemlett folyadékot el lehet távolítani az adott területről. Hatékonyan csökkenti a nyirokpangást és megszüntethető vele a végtagok ödémásodása is. A méregtelenítés hatására erősíti a szervezet regenerációs képességét, elősegíti a salakanyagok kiválasztását a testben és jótékony hatással van az immunrendszerre.

8 000 Ft/alkalom

miért kedvencünk a babamasszázs?

Azért, mert imááááádjuk Őket dögönyözni, cirógatni… A finom, édes illatukkal levesznek minket a lábunkról. Milyen szerencse, hogy kölcsönös ez a jó érzés, amit a masszázs nyújt, mind annak, aki kapja, mind annak, aki adja.
Gondolom nem meglepő, ha azt mondom, hogy leginkább a picik alvási problémáival keresnek meg az édesanyák. Sokszor a kicsikénk túlpörög, túl sok inger éri, az idegrendszere még fejletlen, hiába fáradt, nyűgös, szüksége van ránk, hogy megnyugtassuk.
A masszázs egy olyan testi kontaktuson alapuló kommunikáció, amely szavak nélkül is képes érzelmeket, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot sugározni. Igazából nem csak a babának, hanem az anyának és apának is szüksége, és igénye van érintésre, ölelésre, összekuckózásra. A rendszeres csecsemőmasszírozás nemcsak erősebbé teszi a gyermek kapcsolatát a szülőkkel, hanem növeli a baba szervezetének ellenállóképességét, immunrendszerét, keringését. Az érintés, simogatás, masszírozás a figyelem, az odafordulás fizikai megnyilvánulásai. Éppen ezért mindenféle komolyabb technikai tudás nélkül is képesek vagyunk a picikénk testi-lelki fejlődését támogatni egy kis odafigyeléssel, simításokon alapuló szeretgetéssel.

Budapesten már két helyen várunk szeretettel

Exkluzív környezetben, tökéletes szakmai felkészültséggel, a legmodernebb alakformáló berendezések és szaktudás birtokában várjuk vendégeinket, akik számára fontos az egészséges és esztétikus testkép kialakítása.  Az 5. kerületben, az Ó utca 38-ban, és a 16. kerületben az Eperjesi utca 4-ben.

Scroll to Top